Kullanıcı Adı
Şifre
 
 
Geveze Blog

Fazla Mesai Şehir Turundan Sonra TV'de!

Bay J & Geveze olarak 2006 yılında kurulan ve saksafon, trompet, trombon, flüt, klavye, gitar, bas, davul ve back vokalistten oluşan "Fazla Mesai", 60-70-80lerin türkçe ve yabancı şarkılarından oluşan bir repertuarla sahne almaya devam ediyor.

Bu tadına doyulmayan performansları ile son iki yılda 50'den fazla konser veren, bir grup haline gelen Bay J & Geveze, Fazla Mesai ile çıktığı şehir turundan sonra şimdide televizyon programı yapmaya başladı.

Cuma geceleri NTV'de yayınlanan program kadın erkek ilişkileri üzerine. Kadın erkek konusunda birbirinin tam tersi fikre sahip olan Geveze ve Bay J kendi taraflarına aldıkları konuklarıyla sizlere eğlenceli dakikalar yaşatıyorlar. Geveze ve Bay J hem kadın erkek ilişkilerinden bahsediyorlar hem de sizlere o müthiş sesleriyle şarkı söylüyorlar. Eğer Fazla Mesai'nin sahne şovunu daha önce izleyemediyseniz Cuma akşamları mutlaka NTV'yi açın!

Haydi Geveze ve Bay J sevenleri bütün haftanın yorgunluğunu atmak, hafta sonuna oldukça keyifli girmek için Cuma akşamları NTV'yi izlemeyi sakın unutmayın. Geveze ve Bay J, Fazla Mesai ile karşınızda olacak!

Sizin için Denedim

Geveze’nin Sizin İçin Denemeleri devam ediyor. Bakalım Geveze sizin için bu sefer ne denemiş ve hakkında neler söylemiş...
Azuree 33 ile yaptığımız seyirden bahsedeyim:

Azure 33 tamamen Türk Mühendis ve işçilerin elinden çıkmış süper bir tekne. 20 kont havada çok rahat kontrol edilebilen dümeni ve iç hacmi ile kamaralarının da oldukça keyifli olduğunu görünce Azuree 33 hakkında eleştirecek pek bir şey bulamadım.

 

>> devamı